Ajankohtaista
Uutisia ja tulevia tapahtumia

Hinnaston päivitys on käynnissä! Uusi hinnasto voimassa alkaen 1.9.2020

Hinnastooni tulee lieviä muutoksia kesän aikana ja koulutustarjontani kasvaa kohisten. Olen taukoni aikana myös kouluttautunut normaalisti. Asiakastöihin palaan uuden työtilani valmistuessa aikaisintaan syksyllä 2020. (Osoite pysyy samana, mutta tilat kasvavat koulutuskysynnän takia. ;))


Mukavaa kesää ! -MINTY

Moikka!

Olen pitkän hiljaiseloni jälkeen palaamassa takaisin koulutusten ääreen syyskuussa uudella innolla. Alan pitämään entistä laajemmin koulutuksia ja yksi näistä on koristelukoulutus akvarellitekniikkaan! Akvarellikoulutuksen tiedot päivittyvät pian ja lisätietoja kiireisimmät ja innokkaimmat saavat lähettämällä minulle sähköpostia info@minty.fi . Hinnastosta löytyy kaikkien koulutusteni taksat ja koulutukset-välilehdelle pyrin lataamaan jokaisen koulutuksen kuvaukset kesän aikana. :)


Hinnastoni päivittyy 1.3.2020

KYNSIPALVELUT

Uudet rakennekynnet   alk. 80€*

Rakennekynsien huolto  alk. 60€*

Muualta huoltoontulevien 1. huolto alk. 70€*

Luonnonkynnen geelivahvistus/huolto alk. 60€*

Geelilakkaus alk. 40€*

Manikyyri 30€ (sis. kynsinauhatyöt, luonnonkynnen muotoilun, kynsinauhojen öljyämisen ja käsivoiteen hieronnan)

Rakennekynsien poisto 30€ (sis. kynsinauhatyöt ja kynsinauhojen öljyämisen)

Kynnen korjaus huoltojen välissä 10€/kynsi (ei koske takuuhuoltoa)

*Sisältää 2 kynnen pienet koristeet ja huollossa myös kahden kynnen korjauksen. HUOM. runsaiden koristeiden määritelmä ja hinnoittelu erikseen!

*Runsaat koristeet +15€ (esim, ranskalainen, babyboomer, isot timanttiasetelmat, käsinmaalaukset)

*Pitkät kynnet +10€ (yli 3 pituus muotissa)

*Yhden lisäkynnen korjaus huollossa +10€ (2 kynnen korjaus kuuluu huoltoon)

*Yli 4 kynnen korjaus huollossa alk.80€ (uusien hinta)

KOULUTUKSET

LVS Workshop ryhmälle 31€ ja yksityisesti 49,6€  (kesto n. 3h)

LVS Basics 930€ (sis. 3pv: uudet, huolto, teoria&näyttö. LVS tuotteet ostetaan erikseen)

LVS Shapes 186€ (sis. 1pv&1 muoto. LVS tuotteet ostetaan erikseen)

LVS Forms 150€ (Sis. 1pv. n.3h Sis. harjoitteluun käytettävät LVS muotit ja työvälineet)

LVS Change 372€ (1pv. LVS tuotteet ostetaan erikseen. Merkinvaihtokoulutus jo toisen merkin peruskoulutuksen käyneille.)

Järjestän myös sovitusti muita koulutuksia, kysy rohkeasti, niin räätälöidään Sinulle sopiva!

Hinnat sisältävät ALV.24%

Maksutavat: Käteinen, tilisiirto, pankkikortti & MobilePay (Varauduthan, että korttimaksupäätteessä saattaa ilmetä häiriöitä, jolloin maksu suoritetaan muilla ed. mainituilla tavoilla)


-MINTY 25.1.2020

Y: 2951250-1


SM-kilpailut 2019

I Love Me-messut

❤️🏆🥉

Iso kiitos vielä kerran sponsoreille, järjestäjälle, Kukkivat-kukkakaupalle, mun perheelle, ystäville, kilpailijoille, LoveNess-tiimille, valokuvaajalle ja kaikille muille, jotka olivat tässä mukana. Ilman teitä en olis voinu, uskaltanu tai halunnut edes osallistua. 😍 Tästä on mahtavaa jatkaa ensi vuoden kisoihin! 💅

#beautypro #nailcupfinland2019 #nailcup #nailcompetition #glamlac #mosaicfinland #rakennekynnet #lovenessinternational @bibisbeautyandsupplies #geelikynnettampere #geelikynnetkangasala #tampere #kangasala @maibeauty.fi

🍂🍁Tervehdys syksyiseltä Kangasalta! 🍁🍂 28.10.2019

Täällä aamut ovat jo koleita, mutta niin ovat tapahtumasarjatkin. Viime viikko oli kilpailu- ja messuhumusävytteinen. Nyt tästä toivuttu ja arki alkaa hiljalleen. Uusia juttuja tulossa jälleen, joita vähän availen seuraavaksi.

Tänään aamulla oli haastattelusessio paikallislehden pikkujouluteemaan liittyen. Artikkeli löytyy 6.11. julkaistavasta numerosta.

Tulevaisuudesta sen verran, että otan hoitaakseni LoveNess Suomen tuotetukun loppuvuoden aikana, joten kaikki Suomeen toimitettavat tuotteet lähtevät minun kauttani. Shoppailla voit normaalisti maibeautyn verkkokaupassa, jolloin saldot pysyvät ajantasalla. Mikäli täältä Suomen tukusta löytyy tuotteet heti, toimitusaika on Postin toiminnasta riippuen n. 1vk, mutta mikäli tuotteita täytyy tilata Hollannista, niin on toimitusaika pidempi. Noudolla vältät postikulut. 😉

Matkustan tammikuussa jälleen Hollantiin koulutukseen 23.-26.1.20, jolloin en ole tavoitettavissa kynsitöiden osalta, eivätkä tuotteet liiku eteenpäin.

Tutustukaas uudistuneisiin sivuihini ja muistakaa laittaa tumput jo sisällä kylmillä ilmoilla, niin eivät raksut turhaan katkeile. 🍀❤️

-Jassu/Owner of MINTY