Ajankohtaista

Uutisia ja tulevia tapahtumia

Otan käyttöön kalenterin ulkopuolisten palveluaikojen lisämaksut 1.5.2024!

Lisät koskevat iltoja, mahdollisia viikonloppuja ja arkipyhiä.

Iltalisä arkisin klo 19 jälkeen alkavilta tunneilta

Esim. klo 17.30-19.30 2h perushuolto: 80€+10€=90€

+10€/h

Viikonloppulisä alkavalta tunnilta

Esim. sunnuntaina 2h perushuolto: 80€+10€+10€=100€

+10€/h

Arkipyhälisä alkavalta tunnilta

Esim. Itsenäisyyspäivä 2h perushuolto: 80€+10€+10€=100€

+10€/h

Koristelut tuovat palveluun lisäaikaa

Koristelut voivat tuoda palveluun myös ylimääräisen tunnin lisän. Koristelut hinnoitellaan erikseen.

Uusi yhteistyö Verin Gellakin kanssa!

On ilo ilmoittaa, että olemme löytäneet uuden yhteistyöbrändin. Tämän myötä tiimimme kasvaa uusilla ambassadoreilla, jotka julkaisemme myöhemmin. Jatkan edelleen kouluttamista, vain merkki vaihtuu.


Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteita, löydät ne kätevästi www.maibeauty.fi verkkokaupasta tai vierailemalla Mai Beauty kauneushoitolassa Tampereella osoitteessa Tammelan puistokatu 17!

Verin Gellak on premiumlaatuinen hollantilainen kynsibrändi, jonka asiakaspalvelukeskeisyys on vertaansa vailla. Tuotteet ovat huippulaadukkaita emmekä malta odottaa tulevaa.

-Jasmin, Verin Gellak Educator 25.8.23

Yliopisto kutsuu!

Jasmin on valittu avoimen yliopiston kurssille ja hän aloittaa biolääketieteen kurssin elokuussa. Jasmin suorittaa ihmisen anatomia ja fysiologiakurssin loppuvuoden 2023 aikana, joka vaikuttaa palveluaikojen ja koulutusten saatavuuteen. Tulossa siis työntäyteinen syyslukukausi. Miksi? -Luonnonkynnen opiskelussa on noussut seinä vastaan ja hän haluaa laajentaa sekä syventää tietämystään ihmiskehosta sekä verkostoitua terveysalan ammattilaisten kanssa. Tämä on hydyksi niin kynsi- kuin huulityössä

Koulutus kattaa nämä aihealueet:

Ihmiskehon rakenne ja toiminta:

- Ihmiselimistö: solubiologian ja kudosten perusteita

- Iho

- Luusto ja nivelet

- Lihakset

- Sydän ja verenkiertojärjestelmä

- Hengitys

- Ruoansulatus

- Virtsaneritys

- Hormonieritys

- Hermoston rakenne ja toiminta

- Aistit

- Veri ja verisolut

- Elimistön nestetilat

- Elimistön puolustusjärjestelmät

- Lisääntyminen ja ihmisen elinkaari
NORTHERN LIGHTS COMPETITION FINLAND 2022

Tänä vuonna Jasmin osallistui kahteen kilpailuun.  SM-kisoista ei tullut sijoitusta tällä erää, mutta kokemusta jokaisesta kisasta aina karttuu. Kisailu ei siis ole hyödytöntä, vaikkei palkintoa aina saisikaan. Luovuttaminen ei ole vaihtoehto!


Toiset kisat tuottivat sitäkin enemmän aihetta riemuun, sillä Jasmin osallistui neljällä kuvalla Northern Lights kilpailuun ja kahmi sieltä peräti 4 palkintoa. Hän debytoi Instructor sarjassa saavuttaen

2x 1. sija Poster cover hands Avantgarde ja Poster square shape

2x 2. sija Poster salon long modeling ja Poster modern

Työt on alusta loppuun Jasminin käsialaa: Meikki, stailaus, editointi, kuvaus ja kynnet. 

ONNEA JASMIN! :)                                  29.11.2022

Poster square shape
Poster square shape

Nyt saatavilla myös MINTY-curette!

Jasmin on kaikessa hiljaisuudessa kehitellyt omaa manikyyrityövälinettä ja nyt se on vihdoin saatavilla. Testierä on otettu avosylin vastaan - se nimittäin se myytiin miltei loppuun muutamassa päivässä! :)  Seuraava erä on jo tuotannossa, ja se saapunee pian.

Miksi kehitimme oman cureten ja mistä kaikki sai alkunsa?

Elettiin vuotta 2019, Jasmin oli juuri valmistunut kouluttajaksi Hollannissa, jolloin hän sai ensikosketuksen koneettomaan manikyyriin. Hän ihastui tekniikkaan ja on käyttänyt curettea siitä lähtien. Hän on käsintehdyn manikyyrin puolestapuhuja ja kouluttaa sen käyttöä intohimoisesti.

Nettiä selatessa ja curetteja ei kuitenkaan tule vastaan helposti, mistään ei löydy tuotetietoja ja turhauttaa epäluotettavat sivustot. Oppilaat ja kollegat kyselevät mistä curetteja saisi tilattua eikä selkovastausta pystytä antamaan, sillä curettejen laadut vaihtelevat, koot heittelevät eikä Jasmin tahdo suositella kuin varmasti hyvää.

Mitä tehdä? - Oma curette, juuri sellainen, jota kehtaa suositella ihan kaikille ja se on helposti saatavilla!

Kesällä 2022 Jasmin alkaa etsiä sopivaa valmistajaa, ensin Euroopasta, mutta raaka-aineiden hinnat hirvittävät ja katteiden laskemisen jälkeen itkettää. Hän siirtyy kauemmas, mutta luotettavaa valmistajaa ei löydy. Into lopahtaa ja ajatus omasta curetesta siirtyy sivuun.

Syksyllä 2022 työwhatsappiin kilahtaa viesti kirurgisten välineiden valmistajalta. Viestittely alkaa, vaihdetaan katalogitietoja, hintatietoja ja valikoimasta löytyy juuri täydellinen curette, jonka spekseihin voi hieman vaikuttaa. Asiakassuhde syntyy, kun on mahdollista saada oma nimi tuotteeseen ja testierä lähtee tuotantoon.

MINTY-curette on jokaiseen ultraäänipesuriin mahtuva, kompakti, kevyt ja kädessä pysyvä työväline, jolla saat kynsinauha-alueet huolellisesti ja turvallisesti siistittyä ihan kaikilta. Valittavissa on kolme eri työstöpään kokoa. Curette on ikuinen ystävä, mikäli puhdistat ja käsittelet sitä oikein.

Ensimmäisen erän curetteja on saatavilla vielä muutama tutustumishintaan 15€/kpl + postimerkit. OVH jatkoerille on 19€/kpl+postimerkit. Mikäli tilaat kerralla yli 8kpl saat -10% alennuksen tuotteista.

Alta löydät diaesityksenä esittelyn MINTY-curetesta :)                                           18.11.2022


Huulten täyteainehoidot tulossa!


Jasmin kouluttautuu lokakuussa 2022 huulten täyteainehoitoihin ja ilmoittaa myöhemmin portfoliomallien tarpeesta. Jasminilla on vankka vuosien kokemus luonnonkynnen anatomiasta ja intohimo kasvojen alueen anatomiaan kytenyt jo pari vuotta. Nyt aika tuntuu vihdoin oikealta ja itseopiskelu muuttuu sertifiointikoulutukseen. Jasminille tärkeää on oppia yksi asia niin hyvin kuin mahdollista ja olla siinä huippuammattilainen. Hän on valinnut kasvojen osista huulet, joihin hän keskittyy täysin. Vaikka Jasmin ei ole sairaanhoitaja, hän on äärimmäisen vaativa kouluttautuessaan ja se näkyy hänen nykyisessä työssään tarkkana aseptiikkana, yksityiskohtien huomioimisena, jatkuvana tiedon etsimisenä ja kiireettömyytenä. Hän tahtoo joka asiakkaan kohdalla olla huolellinen, asiantunteva, sitoutunut ja luotettava. Jasminin intohimo ja vahvuus on verisuonien, hermojen ja lihasten opiskelussa. Hän ei jätä opiskelua yhteen kurssiin vaan janoaa jatkuvasti lisää tietoa ja on lähdössä 2023 yliopistoon suorittamaan opintopisteitä anatomian ja fysiologian osalta.


Asiakkaiden kommentteja Jasminin nykyisestä työskentelystä:

"Huipputarkka alansa ammattilainen"

"En uskalla mennä enää kellekään kynsiin ja hänelle meen myös huuliin."

"Jos Jassu ei tiiä jotain, se kyl selvittää vastauksen."

"Jassun penkkiin on aina niin ihana tulla, kun hän on joka kerta iloisesti vastassa, ei tylsiä hetkiä."

"En ole missään törmännyt niin puhtaaseen ja siistiin työtilaan, kun mintyssä. Iso plussa, kun näyttää myös miten välineet putsataan asiakkaiden välissä."

"Oon käyny Mintyssä nyt 4 vuotta ja ihailtavaa, miten laatu ei koskaan petä. Aina sillä on jotain uutta kerrottavaa kynsistä kun sinne menee. Tuntuu, et mintyssä on turvassa ja se tosiaan tietää mitä tekee. :)"

"Mää pelkäsin mennä kynsiin kun aiemmin mun kynnet oli ihan tuhottu. Jassu osas rauhotella, kertoo mitä tekee ja mikään ei sattunu. Se oli outoo ku olin luullu et kynsiteon kuuluu sattua ja sitte mul oliki tosi nätit kynnet ilman kipua..."


Jasminin kommentit uudesta palvelusta:

Monet ovat huolissaan siitä, etten ole hoitoalalla ja se on ymmärrettävää. Luotan kuitenkin siihen, että jatkuva opiskeluni kantaa hedelmää ja asiakkaat ovat yhtä turvassa täyteainepalvelussa, kuin kynsipenkissä. Opiskelen jatkuvasti esim. kliiniseen hoitotyöhön suunnatuista kirjoista, en nettivideoista ja tarkistelen lähteitä. Täyteaineisiin liittyy riskejä, kuten myös esimerkiksi lävistyksiin ja tatuoimiseen. Suomessa kuitenkin nämä ammattien edustajat saavat toistaiseksi tehdä töitä ilman terveydenhuoltoalan tutkintoa. Jos laki tältä osin muuttuu, niin en aio toimia vasten lakia.

MINTY Hinnasto alkaen 1.8.2022

Osallistuin tällä kuvalla Egyptissä järjestettyyn kansainväliseen kynsikilpailuun Golden beauty of the east 2021.

Close up fantasy poster

Master

Sijoituin ensimmäiseksi voittaen tämän kategorian! 

Jasmin/MINTY
Jasmin/MINTY

INFO KOSKIEN UUTTA KOSMETIIKKASÄÄDÖSTÄ!

EU:n kosmetiikkalainsäädäntö on muuttunut 3.9.2021 tiettyjä ainesosia sisältävien tuotteiden osalta.

Kuluttajille ei enää saa myydä HEMA ja Di-HEMA tuotteita. Myös osa #LVS tuotteiden myynnistä on täten rajoitettu vain ammattilaiskäyttöön! Jatkossa rajoitettuja #LVS tuotteita voi tilata mikäli Sinulla on voimassaoleva eurooppalainen kauneusalan y-tunnus, osallistut viralliseen #LVS koulutukseen, olet jo käynyt jonkin muun brändin virallisen peruskoulutuksen tai pystyt todistamaan olevasi kirjoilla kauneusalan oppilaitoksessa.

Tässä vielä Tukesin edustajan viesti, koskien uutta säädöstä:

"Rajoitukset perustuvat Komission asetukseen (EU) 2020/1682, https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/PDF/?uri=CELEX:32020R1682&from=EN

EU:n kosmetiikka-asetuksen (EY) No. 1223/2009 Liitteiden II-VI johdannon 1) k) kohdan mukaan "ammattikäytöllä" tarkoitetaan kosmeettisten valmisteiden käyttöä ammattitoiminnassa.

Tukesin tulkinta on, että tähän ammattikäytön määritelmään perustuen, mikäli ammattikäyttöön tarkoitetut kosmeettiset valmisteet sisältävät lainsäädännöllä vain ammattikäyttöön rajoitettuja ainesosia ei näitä voi myydä kuluttajille.

ystävällisin terveisin,

Terhi

Terhi Tauriala-Rajala

Ylitarkastaja, Kemikaalituotteet | Senior Officer, Chemical Products

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) |
Finnish Safety and Chemicals Agency

Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere

Puh. 029 5052 044| Tel. +358 29 5052 044

terhi.tauriala-rajala(at)tukes.fi "

Mikäli teille tulee kysyttävää koskien uutta säädöstä tai muita kemikaalien käyttöön liittyviä kysymyksiä, olkaa rohkeasti yhteydessä Tukesiin.

-Jasmin P. / MINTY,  Educator 20.09.2021

UUSI BLOGI

                                                          Kynnet, kynnet, kynnet...

Löydät valikosta uuden välilehden "Blogi" :)

Tempaudu mukaan villeihin kynsiaiheisiin, jotka ilostuttaa, mietityttää, vihastuttaa, hämmästyttää ja saattaa jopa riemastuttaa. 


Muista osallistua myös Luonnonkynnen anatomia&patologia 1 kurssille, jolla opit varmasti lisää alan uusista ja kuumista aiheista. Kurssin löydät näppärästi etusivun verkkokaupasta.

Etusivu

6.5.2021 -Jasmin

Syksy on kääntymässä talveen. Tässä nettisaittiani päivitellessäni huomasin, että viime syksynä on tullut tehtyä tosi kaunis ja harmoninen setti asiakkaalle. Kuva löytyy alta.

Olen lisännyt koulutustarjontaani monen kurssin osalta ja ne ovat nyt julkaistu hinnastooni sekä "KOULUTUKSET"- välilehdelle lisätietoineen. Mulla on reilusti vapaita aikoja ja kalenterini on jouluun asti auki. Ensi kuusta lähtien avaan aikoja myös ripsipalveluihin ja tarvitsen paljon reeniä volyymiripsiin. Harjoitteluhintani niihin ovat voimassa tämän vuoden loppuun.

Tervetuloa! -Jasmin 10.09.2020

Hinnaston päivitys on käynnissä! Uusi hinnasto voimassa alkaen 1.9.2020

Hinnastooni tulee lieviä muutoksia kesän aikana ja koulutustarjontani kasvaa kohisten. Olen taukoni aikana myös kouluttautunut normaalisti. Asiakastöihin palaan uuden työtilani valmistuessa aikaisintaan syksyllä 2020. (Osoite pysyy samana, mutta tilat kasvavat koulutuskysynnän takia. ;))


Mukavaa kesää ! -MINTY 15.6.2020

Moikka!

Olen pitkän hiljaiseloni jälkeen palaamassa takaisin koulutusten ääreen syyskuussa uudella innolla. Alan pitämään entistä laajemmin koulutuksia ja yksi näistä on koristelukoulutus akvarellitekniikkaan! Akvarellikoulutuksen tiedot päivittyvät pian ja lisätietoja kiireisimmät ja innokkaimmat saavat lähettämällä minulle sähköpostia info@minty.fi . Hinnastosta löytyy kaikkien koulutusteni taksat ja koulutukset-välilehdelle pyrin lataamaan jokaisen koulutuksen kuvaukset kesän aikana. :) -MINTY 1.6.2020


SM-kilpailut 2019

I Love Me-messut

❤️🏆🥉

Iso kiitos vielä kerran sponsoreille, järjestäjälle, Kukkivat-kukkakaupalle, mun perheelle, ystäville, kilpailijoille, LoveNess-tiimille, valokuvaajalle ja kaikille muille, jotka olivat tässä mukana. Ilman teitä en olis voinu, uskaltanu tai halunnut edes osallistua. 😍 Tästä on mahtavaa jatkaa ensi vuoden kisoihin! 💅

#beautypro #nailcupfinland2019 #nailcup #nailcompetition #glamlac #mosaicfinland #rakennekynnet #lovenessinternational @bibisbeautyandsupplies #geelikynnettampere #geelikynnetkangasala #tampere #kangasala @maibeauty.fi

🍂🍁Tervehdys syksyiseltä Kangasalta! 🍁🍂 28.10.2019

Täällä aamut ovat jo koleita, mutta niin ovat tapahtumasarjatkin. Viime viikko oli kilpailu- ja messuhumusävytteinen. Nyt tästä toivuttu ja arki alkaa hiljalleen. Uusia juttuja tulossa jälleen, joita vähän availen seuraavaksi.

Tänään aamulla oli haastattelusessio paikallislehden pikkujouluteemaan liittyen. Artikkeli löytyy 6.11. julkaistavasta numerosta.

Tulevaisuudesta sen verran, että otan hoitaakseni LoveNess Suomen tuotetukun loppuvuoden aikana, joten kaikki Suomeen toimitettavat tuotteet lähtevät minun kauttani. Shoppailla voit normaalisti maibeautyn verkkokaupassa, jolloin saldot pysyvät ajantasalla. Mikäli täältä Suomen tukusta löytyy tuotteet heti, toimitusaika on Postin toiminnasta riippuen n. 1vk, mutta mikäli tuotteita täytyy tilata Hollannista, niin on toimitusaika pidempi. Noudolla vältät postikulut. 😉

Matkustan tammikuussa jälleen Hollantiin koulutukseen 23.-26.1.20, jolloin en ole tavoitettavissa kynsitöiden osalta, eivätkä tuotteet liiku eteenpäin.

Tutustukaas uudistuneisiin sivuihini ja muistakaa laittaa tumput jo sisällä kylmillä ilmoilla, niin eivät raksut turhaan katkeile. 🍀❤️

-Jassu/Owner of MINTY