Verkkokauppa

MINTY ACADEMY

MINTY ACADEMY 

LIVE JA WEB-KOULUTUSTEN VERKKOKAUPPA

MINTY ACADEMYN päätavoitteena on opastaa kynsialalla olevia ja alalle pyrkiviä ylläpitämään ja laajentamaan ammattiosaamistaan. Koulutukset ovat suunnattu täysikäisille (18-vuotta täyttäneille) kynsiammattilaisille, kouluttajille ja harrastelijoille.

Teemme yhteistyötä alan huippuosaajien kanssa. Matkassa on mm. Doug Schoon, alan kuuluisin kemisti ja tiedemies, sekä Tracy Shelverton, joka on erikoistunut onkologiaan ja vaativiin luonnonkynnen tiloihin.

Kouluttaja Jasmin Pihlman on Tracy Shelvertonin sertifioima luonnonkynsiammattilainen ja vastaa mielellään kynsiyksikköä koskeviin kysymyksiin. Lisää Jasminista voit lukea täältä:  Info
ja täältä: Koulutukset

Kouluttajamme ehdoton intohimo ja vahvuus on tuntea kynsiyksikkömme osat, niiden tehtävät ja mahdolliset kynsiyksikköön vaikuttavat sairaudet. Kouluttajamme on laajasti käden anatomiaan perehtynyt ja kykenee tarjoamaan myös salonkiensiaputaitoja tapaturmassa vaurioituneiden kynsien tuotteiden poiston varalle. Tästä syystä; MINTY TURVAA KYNTESI.

Ostaminen on helppoa ja vie vain hetken.

1. Valitse haluamasi koulutukset ostoskoriin.

2. Valitse maksutapa

3. Saat koulutuksen linkin sähköpostiisi, kun maksu näkyy kirjanpidossa. Linkit lähetetään arkisin klo 9-18 välisenä aikana. Linkki on voimassa 6kk ostosta. Live-koulutuksissa ole yhteydessä kouluttajaasi ENNEN maksamista koulutuspäivän sitovasti sopimiseksi.

Luonnonkynsikoulutussarjan (6 osaa) ostaja saa osallistua maksuttomaan sertifiointikokeeseen, jonka hyväksytysti suoritettuaan hän saa MINTY ACADEMY:n myöntämän sertifiointitodistuksen postissa. Voit ostaa osat erikseen tai hyödyntää könttäedun (säästät 75€!) ostamalla koko sarjan kerralla!

Kouluttajasi odottelee sinua jo...

Kouluttaudu - Kehity - Kertaa