Info

ja usein kysytyt kysymykset

MINTY

MINTY on Kangasalla, hyvien bussiyhteyksien päässä sijaitseva kynsistudio, jonka tiloissa toimii myös freelancer kosmetologi. Saman katon alta löydät siis kaikki nämä laadukkaat palvelut:

Kynnet ja koulutukset, ripsienpidennykset, sokeroinnit, plasmapen, kasvohoidot, jalkahoidot, hampaidenvalkaisun, microneulauksen, sekä microblading kulmat.

Lisäksi järjestämme useamman kerran vuodessa pistospäiviä, jolloin sertifioitu täyteainehoitaja tulee tekemään huulitäytteitä, kasvojen alueen muotoilua sekä juonteiden häivytystä. Tuotteina e.p.i.t.i.q.u.e. ja Revolax. Seuraamalla MINTY:a Instagramissa, saat ekana tietoosi uusimmat uutiset. MINTY IG löytyy täältä: Portfolio

Voit siis olla mintyssä kokonaisvaltaisesti ja ympäri vuoden.

MEIDÄN ARVOT

Turvalliset ja hygieeniset työskentelytavat

Asiakaslähtöinen ja yksilöllinen palvelu

Ammattitaidon jatkuva ylläpito

Tasalaatuinen työnjälki


Jasmin Pihlman, Kynsiammattilainen

Ikä: 32

Ammatti: Automaatioasentaja, Kosmetiikkaneuvoja

Titteli: Sertifioitu rakennekynsikynsiammattilainen ja -kouluttaja, Sertifioitu luonnonkynsiammattilainen ja -kouluttaja

Työpaikka: MINTY Studio, Kangasala

Perhe: Aviomies, poika 8v. ja tytär 5v.

Rakennekynnet: Vuodesta 2016

Kouluttajana: Vuodesta 2019

Luonnonkynsikouluttajana: Vuodesta 2021

Lisää käydyistä koulutuksistani löydät "SERTIFIKAATIT"-välilehdeltä.

Tunnusväri: Mintunvihreä

Vahvuudet: Luonnonkynnen anatomia ja patologia, turvallisuus ja hygienia, traumakynnet ja kynsimuutokset, akvarellikoristelut, geelitekniikka

Heikkoudet: Suklaa ja Coca-Cola

Kilpailut: 2019 SM Pro Nail Poster Only Hands III

Tiimi: Mai Beauty, Suomen #LVS tiimi

Motto: Vahvin aseesi on kouluttautuminen.

Ajanvaraus: https://www.timma.fi/minty

Mai Flytström, Kosmetologi

Minulle kaikkein tärkeintä työssäni ovat ystävällinen asiakaspalvelu ja huolellinen työnjälki. Haluan tehdä työtäni intohimolla ja laadukkailla tuotteilla sekä kouluttautua alan parhaissa koulutuksissa sekä osallistua kisoihin, joissa on ammattitaitoisia kouluttajia ympäri maailmaa. Tällä tavoin pääsen verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa ja kuulemaan viimeisimmät vinkit kauneudenhoitoalalta.

Kauneudenhoitoalan yritykseni kantavana ajatuksena on tarjota asiakkaille paikka, johon saapuessaan he voivat rentoutua laadukkaan palvelun, koulutuksen ja tuotteiden parissa sekä nauttia jakamattomasta huomiosta.

Olen toiminut kouluttajana sekä mentorina monille alan ammattilaisille.

Sertifioitu:

London Lash Pro, Maven TD, Noemi Lashes, Xtreme Lashes, #LVS, Pronails, Artistic Nails Design, IBX Nail Repair, Lapinniemen Helmi Sokeri,

Alexandria Sugaring, Ruthie Belle LashLift, PhiBrows Academy,

LCN Plasma Pen 1 & 2

#LVS Educator & Distributor FI|ES

SR Signature Educator & Distributor FI|ES

Kilpailut:

2018 Ultimate Lash & Brow Championship Finland 3. Sija Junior Volume 4-6D

2018 Europe Lash & Brow Competition Spain Alicante:

3. Sija Master Classic

3. Sija Junior Natural Volume 3D

2. Sija Junior Mega Volume 4-6

2019 Ultimate Lash & Brow Championship Finland 4. Sija 3D Volume & 4-6D Volume

2019 Europe Lash & Brow Competition Spain Alicante:

2. Sija Classic

1. Sija Natural Volume 3D

2019 Ultimate Lash & Brow Championship Finland ONLINE

2. Sija Lash Art

Ajanvaraus: https://www.timma.fi/minty

 Main portfolio löytyy MINTYn Instagramin kohokohdista: https://www.instagram.com/mintynailsfi

Logo


Logoni vilahtelee myös mustavalkoisessa muodossaan tai jopa nimi vain pelkistettynä viivojen välissä.

Logoni sai alkunsa mandalatyylisestä asettelusta. Tahdoin tuoda esille myös mintunlehtimäisiä kuvioita nimeeni viitaten.

Logossani riippuvat onnea tuovat neliapilat. Olen hyvin onnekas, kun saan tehdä työkseni, sitä mitä rakastan.

UKK - Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä eroa on rakennekynsillä ja geelikynsillä?

Rakennekynnet ovat yleisnimitys kaikille tekniikoille. Geeli-, akryyli-, polygeeli-, akryyligeelikynnet ovat kaikki rakennekynsiä. Rakennekynsi tarkoittaa tasapainoiseksi millä tahansa kynsituotteella rakennettua kynttä, joko jatkeella tai ilman. Geelikynnet ovat geelitekniikalla toteutetut kynnet. Myös luonnonkynnen vahvistus geelillä on geelikynsi.

Mitä eroa on geelilakkauksella ja kestolakkauksella?

Molemmat ovat uv-valokovetteisia lakkauksia. Termi riippuu brändistä. #LVS merkillä puhutaan geelilakkauksesta, kun taas esimerkiksi CND brändin Shellac on kestolakkaus. Molemmissa käytetään pohjalakkaa, värilakkaa ja päällyslakkaa, mutta kynttä ei jatketa tai vahvisteta. Nämä tarkoittavat siis samaa asiaa.

Mikä on luonnonkynnen geelaus tai luonnonkynnen vahvistus?

Tähän on muutama eri tapa toteuttaa. Ensiksi, luonnonkynnen voi vahvistaa joko kovageelillä tai tai poisliotettavalla pehmeägeelillä (ns. manikyyrigeeli). Tämän valitsee tekijä sen perusteella, mitä kunkin asiakkaan luonnonkynsi vaatii ja miten asiakas käyttää käsiään. Toiseksi, on olemassa kaksi tapaa tehdä; joko sivellään vahvistukseksi pari tasaista kerrosta valittua geeliä värin alle tai rakennetaan vahvistus stressipisteineen kuten tehtäisiin rakennekynsipalvelussa. Esimerkkejä palveluistani löydät täältä: Portfolio 

Mistä tiedän mikä tuote tai palvelu minun tulisi valita?

Sinun ei tule tietää itsellesi sopivaa tuotetta, vaan ammattilainen osaa suositella sinulle sopivaa palvelua. Otathan yhteyttä, mikäli tarvitset apua valinnassasi: Info

Miksi UV/LED-valo aiheuttaa polttavaa tunnetta?

Geelissä olevat molekyylit muodostavat valossa ketjuja, jolloin geeli kovettuu (polymerisoituu). Molekyylien liikkuessa syntyy kitkaa ja tämä syntynyt kitka vapautuu lämpönä tuottaen pistävän tunteen kynsipedille. Tunteen voimakkuus riippuu käytetystä tuotteesta, valon tehokkuudesta, tuotteen sisältämien ainesosien suhteista, luonnonkynnen kunnosta/ohuudesta, henkilön kipukynnyksestä, sekä kynnelle asetetun massan määrästä.

Voiko pureskeltuihin kynsiin tehdä rakennekynnet?

Voi. Niin kauan, kun henkilöllä on edes vähän luonnonkynttä, rakennekynsi on mahdollista toteuttaa. Huomioithan, ettei rakennetta tule tehdä pitkäksi aluksi, sillä luonnonkynnen ja sitä tukevan kynsipedin pituus määrittelee jatkeelle kantokyvyn. Ensimmäinen huoltoväli on optimaalisesta poiketen max 2vk ja täten pureskelija sitoutuu käymään aluksi useammin huolloissa, jotta säästytään luonnonkynnen vaurioittamiselta.

Saako rakennekynnet poistettua kotikonstein?

Saa, mutta se, onko niin turvallista tehdä, on asia erikseen. Kovageelillä rakennetut kynnet tulee aina poistaa viilaamalla ja kokematon saattaa epähuomiossa viilata myös luonnonkynnen rikki. Tällaiseen kynteen uudelleentehty päällyste saattaa pysyä heikommin ja johtaa allergisoitumiseen. L&P (liquid&powder eli ns. akryyli) tekniikalla tehdyt kynnet liukenevat asetoniin, kunhan muistaa viilalla karhentaa rakenteen pinnan rikki. (Asetoni ei pääse tunkeutumaan muuten rakenteeseen.) On olemassa myös soak off lakkoja ja pehmeitä geelejä, jotka liukenevat asetoniin. HUOM. Asetoni on erittäin voimakas liuotin, joten kynsiä ei ole suositeltavaa liottaa sillä jatkuvasti. Muistuttelen siis tässäkin yhteydessä päivittäisestä sormenpäiden öljyämisestä. Markkinoilla on soak off nesteitä, jotka sisältävät myös hoitavia ainesosia, jolloin liotus on hellävaraisempaa.

Onko rakennekynsillä ikärajaa?

Rakennekynsiin ei ole lakisääteistä ikärajaa, mutta kukin kynsimuotoilija saa vapauden valita minkä ikäisille henkilöille palveluitaan toteuttaa. Minulla ikäraja kynsipalveluihin on 18v. Miksi? -Tahdon olla tekemisissä täysikäisten asiakkaiden kanssa ja näin välittää turvallisuudesta. Kynsituotteet ovat kemiallisia yhdisteitä, enkä tahdo altistaa lapsia niiden mahdollisille haittavaikutuksille. Rakennekynnet vaativat myös kotihoitoa ja huoltoa, jolloin vastuuta on tekijän lisäksi asiakkaalla itsellään. 

Pilaako rakennekynnet omat kynnet?

Ei pilaa. Kun ammattitaitoinen tekijä toteuttaa kynnet, antaa asiakkaalle kotihoito-ohjeet (joita asiakas noudattaa) ja rakennekynnet poistetaan turvallisesti, niin luonnonkynsi ei vaurioidu. Poiston jälkeen luonnonkynsi tuntuu joustavammalta kosteusprosentin korkeudesta johtuen, mutta kosteusprosentti pienenee normaalitasolle n. päivässä. Mikä tahansa päällyste (esim. tavallinen kynsilakkakin) nostaa kosteusprosenttia normaalista 12-15%:sta jopa 25%:in, kun päällyste poistetaan, kynnen sisältämä hetkellinen ylimääräinen kosteus tekee siitä joustavamman.