Info
Kuka on MINTY?

Jasmin Tytti Pihlman

Olen 31-vuotias iloinen ja pirskahteleva nainen Kangasalta. Teen rakennekynsiä kotini yhteydessä sijaitsevalla studiollani. Meillä asustelee myös aviomieheni ja kaksi lasta. Olen toistaiseksi kokopäivätyössä metallialalla ja minulla on automaatioasentajan ammattipätevyys.

Kiinnostuin rakennekynsistä ollessani asiakkaana itse vuosina 2014-2016. Nopeasti into kynsiin yltyi ja keväällä 2017 istuinkin jo päivän peruskurssilla geelikynsiä opettelemassa muoteilla tarkoituksenani tehdä kynsiä vain itselleni. Siitä lähtien olen jatkanut kouluttautumista säännöllisesti.

Nopeasti huomasin haluavani kouluttautua enemmän ja nyt minulla on oma studio; MINTY. Nimi tulee etunimistäni tarkoittaen myös minttumaista; raikasta ja viileää. Mintunvihreä toimii yritykseni tunnusvärinä. Olen laajasti  sertifioitu ja palkittu rakennekynsiammattilainen. Kouluttaudun vuosittain monta kertaa, enkä tahdo lopettaa itseni kehittämistä. Sydäntäni lähinnä ovat teknisesti kauniit muodot, kauniit (mahdollisimman vähän muokatut) kynsikuvat ja yksinkertaiset koristelut.

Aloitin kilpailemisen kynsien parissa 2019 SM-kisoissa sijoittuen kolmanneksi Pro sarjassa kategoriassa Nail Poster Only Hands.

Käytän pääsääntöisesti LoveNess geelibrändin tuotteita töissäni. Rakastan geelitekniikkaa, mutta hallitsen myös akryyligeelin.

Olen erittäin ekstrovertti luonteeltani ja sosiaalisissa tilanteissa olen parhaimmimmillani. Jaan mielelläni kaiken tietoni liittyen rakennekynsiin, sillä minusta kynsialalla kaikki on yhtä suurta perhettä. Se, että jotakuta auttaa, ei ole itseltä pois.❤

Kokemusta alalta on jo muutama vuosi. Minua pyydettiin astumaan isompiin saappaisiin jo lokakuussa 2018. Otin haasteen vastaan ja toimin osana ihanaa Mai Beauty-tiimiä. Toimin aktiivisesti rakennekynsikouluttajana opettaen innokkaita kynsiharrastajia ja -ammattilaisia LoveNess tuotebrändin saloihin. Itse luotan tähän nuoreen, raikkaaseen ja innovatiiviseen brändiin.

Oletko sinä seuraava LoveNess-kynsiammattilainen?

Motto: Kehitys loppuu tyytyväisyyteen.

Logoni


Välillä logoni vilahtelee myös mustavalkoisessa muodossaan tai jopa vain pelkistettynä isokirjaimisella nimellä viivojen välissä.

Logoni sai alkunsa mandalatyylisestä asettelusta. Tahdoin tuoda esille lehtimäisiä kuvioita, joissa syvyyttä on tuomassa riikinkukon sulista tuttuja aineksia. Lehdet, koska nimeni tuo mieleen mintun ja riikinkukon sulat, koska taiteilijanimeni on ollut jo vuosikymmenen Peacock.

Lisämausteena logossani riippuvat onnea tuovat neliapilat, sillä lempipuuhaani kesäisin on niiden etsiminen. Olen myös hyvin onnekas, kun saan tehdä työkseni, sitä mitä rakastan. Viisi neliapilaa kuvastavat perhettäni, minua ja asiakkaitani.