Mikä ihmeen Luonnonkynnen anatomia & patologia 1?

20.05.2021

Mikä ihmeen Luonnonkynnen anatomia&patologia 1 kurssi? Mitä aiheita siellä käsitellään? Miksi se on niin tärkeä kurssi jokaiselle kynsimuotoilijalle? Miksi maksaa tästä, kun löydän tiedot netistä ilmaiseksi?

Jokainen luonnonkynsi on ainutlaatuinen, yksilöllinen ja kiehtova kokonaisuus. Tällä kurssilla käymme läpi sen monimuotoisuutta, haurautta ja luontoäidin monimutkaista mukautumiskykyä vaativaa taidonnäytettä, jota ihmiskeho kantaa. 

Kurssi alkaa yksinkertaisemmista aiheista, kuten luonnonkynnen osista ja niiden tehtävistä. Kerrataan mitä me tekijöinä olemme oikeutettuja luonnonkynnelle toteuttamaan ja mitä emme ja mitä vääränlaisista työtavoista voi pahimmillaan seurata. Osa osalta syvennämme osaamista luonnonkynnestä ja sen ongelmatiloista aina solutasolle, hermoihin, verisuoniin ja luuhun asti. Kaikki asiat ovat kytköksissä toisiinsa, joten pilkomme aiheet paloiksi ja rakennamme niistä kokonaiskuvan. Meidän täytyy hypätä boksin ulkopuolelle oppiaksemme uutta. Loppuvaiheessa puhumme vielä allergisoitumisesta ja sen ehkäisemisestä.

Kynsimuotoilija ei voi hoitaa kaikkia kynsiyksikön tiloja, mutta tilat täytyy pystyä erottamaan toisistaan. Milloin voi tehdä serviisin ja milloin ei voi. Mitä aiemmin muutoksen huomaa, sitä nopeammin asiakas saa tarvitsemansa avun. Turvallinen tekeminen on myös pääroolissa meidän työssä. - Tai ainakin sen pitäisi olla. Tämä koskee niin asiakkaalle tehtäviä asioita, kuin omaa työturvallisuutta. Kurssi antaa ajattelunaihetta oman toiminnan kestävään kehittämiseen.

Kaikki nämä tiedot saa ilmaiseksi netistä. - Jos tietää mitä etsii, osaa englantia ja jaksaa varmistaa jokaisen tiedon aitouden. Tämä kurssi tarjoilee sinulle faktat 5 osaisena onlinepakettina, eikä sinun tarvitse miettiä ovatko nämä totta vai jonkun mielipiteitä. Voit siis istua kotonasi ja opiskella faktatiedot käyttämättä aikaa tiedon etsimiseen ja oikeellisuuden varmistamiseen. Ostaessasi kaikki osat olet oikeutettu osallistumaan sertifiointitenttiin ja saat todistuksen tiedoistasi sen hyväksytysti läpäistyäsi. Lähteinäni ovat alan pitkäaikaiset uranuurtajat ja ystävykset Tracy Shelverton ja Doug Schoon. 

Nähdään koulutuksessa!

Kaikki osat voit lunastaa täältä: https://mintyacademy.webnode.fi/?_ga=2.15289200.730412782.1621506363-2012275954.1593710583