Mikä on tämän kynsiblogin tarkoitus?

06.05.2021

Tämä blogi on tarkoitettu faktatiedon jakoa varten ja oppaaksi kaikille, ketkä ovat kiinnostuneita kynsien tekemisestä, toimivat jo alalla tai ovat asiakkaana.

Puhun joistain asioista räikeillä ilmaisuilla ja blogissani saattaa olla kuvia, jotka eivät sovi herkimmille. Tarkoitus ei ole pelonlietsonta, vaan puhtaiden medikaalisten faktojen jako ja omien tapojeni esiintuominen, läpinäkyvyys. Puhun avoimesti, vastaan kysymyksiin ja tarvittaessa perustelen. Kirjoitusten on tarkoituskin herättää kaikenlaisia tunteita, muuten olisi täysin se ja sama kirjoitanko sitten mitään.

 Keräilen tänne pääsääntöisesti faktatietoa, mutta haluan tuoda esille myös omia toimintatapojani. Miksi? Minun tapani ei ole ainoa oikea, vain yksi niistä. Turvallinen tekeminen on kaikkien etu, ja mitä enemmän tiedät, sitä helpommin osaat kehittää omia toimintatapojasi tekijänä tai valita tekijäsi asiakkaana. Jatkuvasti näkee mitä kummallisempia sekaannuksia, kun puhutaan kynsiyksikön osista tai kynsipalveluiden termeistä. Haluan blogillani tuoda selkeyttä tälle alati suositummalle alalle. Minulta saat tarvittaessa myös koulutukset, jos kiinnostut blogini kautta enemmän alasta. Löydät ne etusivun verkkokaupasta.

Tähtäimessä on kirjoittaa vähintään yksi blogiteksti viikossa. Voit lähettää minulle myös ehdotuksia tektstieni aiheiksi osoitteeseen: info@minty.fi 

Tervetuloa kynsien maailmaan, jossa totuus on tarua ihmeellisempää! Aloitetaan...